Hans

Creatief zijn en oplossingsgericht denken
Als software engineer binnen Locamation ben ik met verschillende dingen bezig. Van het ontwerpen en schrijven van nieuwe software voor ons huidige SASensor platform tot het ondersteunen van oudere platformen zoals SAS2000. Het is de uitdaging om creatief te zijn en oplossingsgericht te denken, waarbij ik ondersteund word door mijn Scrumteam Twiddlebits.

Werken in een Scrumteam biedt flexibiliteit
Mijn werkdag begint met de dagelijkse “stand-up” meeting. Hierbij bespreek ik samen met mijn team wat de vorige dag is gedaan en waar vandaag aan gewerkt gaat worden. Hierbij is het belangrijk om te bespreken of je op schema ligt, hoe je je doel wilt gaan behalen en of er iets is dat het behalen van het doel in de weg zit. Je werkt hierbij met elkaar in een hecht team, wat ik als prettig ervaar. Het werken binnen een Scrumteam geeft mij daarnaast genoeg flexibiliteit en er zijn voldoende mogelijkheden om op verschillende fronten te kunnen professionaliseren.

Ik heb niet specifiek voor de energiebranche gekozen, maar de producten en werkzaamheden van Locamation spreken me gewoon erg aan. Daarnaast is het ook gewoon leuk om op een andere manier in aanraking te komen met de energiebranche. Dus niet alleen wanneer je je jaarlijkse energierekening moet betalen, maar juist met de automatisering hiervan.

  Terug naar Werken bij Locamation

“Mijn uitdaging is om creatief te zijn en
oplossingsgericht te denken”